• Tom de Jong

  Posted on juni 27, 2013 by admin in Uncategorized.

  Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Gelijk na mijn afstuderen ben ik vertrokken naar Amerika om daar mijn loopbaan te beginnen. Ik heb aan de University of St. Augustine te Florida in 1998 mijn Masters Degree in Manuele Therapie behaald.

  2016-06-07-12-13-04

  Ondanks mijn opleiding en ervaring als fysio- en manueeltherapeut vond ik het resultaat van de therapie niet bevredigend. Steeds kwamen patiënten terug met dezelfde klachten of kon ik als fysio,-manueel therapeut sommige klachten niet beïnvloeden. In 2001 kwam ik in aanraking met osteopathie. Eenmaal teruggekeerd in Nederland begon ik aan de opleiding voor Osteopathie aan het College Sutherland te Amsterdam welke ik in februari 2008 succesvol heb afgerond.

  Meer informatie op mijn website

  of bel mij op telefoonnummer: 06-46624969.

Comments are closed.