• Eric van Dooren

  Posted on juni 27, 2013 by admin in Uncategorized.

  Ik ben Eric van Dooren en sinds 2016 werkzaam als Osteopaat bij GOED Bentv2016-06-07-12-15-38-2eld.

  In 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Als fysiotherapeut heb ik in diverse praktijken en revalidatiecentra gewerkt. Omdat ik meer van het menselijk lichaam wilde weten en vooral waarom bepaalde klachten bij patiënten bleven bestaan ben ik in 2010, naast mijn baan als fysiotherapeut, gestart met de 6-jarige opleiding Osteopathie aan het College Sutherland in Amsterdam.

  Gedurende deze opleiding werd mij duidelijk waarom bepaalde klachten bij patiënten bleven bestaan en dat de oorzaak vaak elders in het lichaam te vinden is. En wel door verbanden te leggen vanuit anatomische, fysiologische, neurologische, embryologische en psychologische kennis van de mens.

  Tijdens de behandeling tracht ik dus ook kennis te krijgen van de persoon van de patient. Wie heb ik voor me? Waarom krijgt deze persoon deze klachten? Waar krijgt deze persoon energie van

  Daarbij vind ik het ook belangrijk erachter te komen hoe iemand beweegt, maar vooral wat iemand in beweging zet!? Wat heeft uw lichaam nodig om weer optimaal en gezond te functioneren?

  Deze uitdaging prikkelt mij iedere dag weer om met mensen aan de slag te gaan en te helpen om van hun klachten te verminderen en te verhelpen.

  Via osteopathieeric of telefoonnummer: 06-24947347  kunt u mij bereiken.

   

   

   

   

   

   

Comments are closed.